Paradajz štiti od raka

Standard

Paradajz je korisniji za organizam skuvan nego svež, jer tada obezbeđuje veću zaštitu od kancera. Zato u svakodnevnoj ishrani koristite sok ili sos od paradajza jer oni imaju mnogo likopena, koji štiti od raka stomaka, bešike, prostate, pluća i kože, ali i od kardiovaskularnih oboljenja. Sadrži i veliku količinu vitamina A,C,B2 i K, kao i folnu kiselinu, pa je dobar za nervni sistem i kosti, a smanjuje i učestalost migrene.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s